KONTAKT

SENSATIONELL MAT- OCH VINUPPLEVELSE

Att prova vin genom att först ta några klunkar Nordaq är en ren aha-upplevelse. Det mjuka, neutraliserande vattnet har en nästintill magisk förmåga att inte påverka några andra råvaror vilket ger vin och mat en 100% sann smakupplevelse.

Vatten från Nordaq gör både mat och vin godare. På K-märkt bryr vi oss och har ett uttalat miljötänk med fokus på att minimera matsvinn. Att servera ett miljövänligt vatten utan transporter är ett led i samma riktning.”
Jens Dolk

Jens Dolk är en av Sveriges mest skickliga vinkännare och en av grundarna till restaurang K-märkt. Sedan starten 2014 har hundratusentals liter Nordaq vatten serverats här.

SÅ GÅR DET TILL

Nordaq filtrerar det lokala kranvattnet direkt på plats. Resultatet av det världspatenterade filtersystemet, där alla orenheter och oönskade smaker effektivt filtreras bort samtidigt som vattnets naturliga salter och mineraler bibehålls, är det renast tänkbara. Ett kristallklart vatten med smakförhöjande egenskaper.

Vattnet kyls sedan ner i systemet, som kan ge såväl ett stilla som kolsyrat vatten, och serveras direkt i någon av Nordaqs exklusivt designade glas- eller kristallflaskor.

Flaskorna diskas i speciella diskbackar och kan återanvändas gång på gång, vilket varken kräver dyra och därtill miljöovänliga engångsflaskor eller långa transporter.

FRÅN KARAFF TILL PRODUKT

Med fräsch och effektiv kapsylering finns också möjlighet att i förväg fylla, försluta och förvara ett stort antal flaskor till försäljning.

Resultatet är en ren premiumprodukt som är ekonomiskt fördelaktig, bättre för miljön och som otvivelaktigt förhöjer gästernas upplevelse av mat och vin.